5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle elan mualla bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında himaye sağlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve yalın geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Binalarda sınırlı standartlarda arsa alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı hak itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik ekip şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı için epey aksiyonlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için belirli yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) belirli durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Sistem Odası Yangın Kapıları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının kanatı aralık otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapısı camlı olabilir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını düzgün kontroller ile denetlemek ve karıştırmak değerlidir.

Her zaman boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, möble veya başka bir güçlük bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı aklı başında sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parkeçe.

Dairesel tasar çizim, fut izini en aza indirirken feyizli amudi harekete mezuniyet verir ve bu da onu hem hane hem de ticari binalar sinein kullanışlı bir intihap haline getirir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama altına allıkınmasına yardımcı Yangın Çıkış Kapısı evet ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Report this wiki page